Uusi Sini

 No MOI!

Miten menee? 

En oo kirjottanu miesmuistiin. Joka tuskin on yhdyssana. Mutta menköön.

Se olis vuosi 2022 aluillaan. Käsittämätöntä. 22 vuotta siitä, kun osteltiin vammalan tiimarista millenium kynttilöitä ja muuta ihanaa krääsää. Mielettömän pitkä aika. Ja silti se oli ihan just. 

Teittekö jotain lupauksia uudelle vuodelle? Mä oikein päätin, että tänä vuonna en niitä tee. En sitten yhtäkään. Mutta..nyt kun on paistanu niin kivasti aurinko ja kevättä on aivan selvästi ollu jo ilmassa (päiväkin on pidentyny varmasti ainakin 4 minuuttia), niin on LUPAUSTEN aika! 

Lupaan harkiten yrittää olla parempi versio ittestäni. 😁 Alan totta mooses kuntoilla. Kunhan pääsen tästä flunssasta ja saan noi loput herkut  tuolta kaapista syötyä. Sitten alkaa sellanen pyykkilautavatsan tavoittelu, ettei loppua näy! Ainoastaan torstaista sunnuntaihin aattelin syödä reilusti..ja öisin.

Aion myös ehkä luvata olla vähemmän negatiivinen ja enemmän positiivinen. Se on vaan niin perkuleen vaikeeta. Kun kaikki asiat ärsyttää niin saakelisti.

Lupaan olla pullantuoksuinen äiti, jos vaan kaupan pullat käy. Koska pullista on kauhee homma ja hyvin harvoin niistä tulee vaivansa väärtejä.

Lupaan tänä vuonna pestä ikkunat. Saatan jättää sen kyllä marraskuulle, kun sillon ei haittaa vaikka jäis raitoja, kun on niin perkuleen pimeetä kumminki. Ja kyllä niistä ny viä jotenkin läpi näkee.


Vai..olisko parempi etten nyt kuitenkaan lupaakkaan mitään. Oon kuitenkin luultavasti sama kiukkunen sohvaperuna vielä vuoden lopussa ja ikkunatki on harmaat. 😂


Ei vaan. Kevään toive tuo oikeesti joka vuosi jotenkin uutta virtaa ihan ittestään. Tossa joulun alla oli niin kaikkensa antanu olo taas ja tuntu, ettei hymyä meinannu saada kaivettua esiin oikein millään. Mutta ans olla, heti kun uusi vuosi alko, niin muistin taas, että tulee uusi kevät! Aurinko, valo ja hempee lämpö. Vähän niinkun uus elämä alkais taas. Ja kaikki on hyvin. 

Tältä vuodelta odotan uusia tuulia meijän perheeseen sijaisperhe-valmennuksesta valmistumisen myötä.💖 Odotan meijän omaa hyvää arkea. Odotan treffejä Eetun kanssa. Odotan sisustamista ja kiireettömiä kahvitaukoja. Just sellasta omannäköstä elämää.

Mitä sää odotat vuodelta 2022?

Ihanaa päivää ja vuotta, tästä se lähtee!💛

Kommentit

Suositut tekstit